0
Totaal bedrag € 0.00
  • Uw winkelwagen is leeg.
Verder Winkelen
+31 40 2468417

Autolak

Autolak voor uw auto, motor, scooter, etc...

Kenmerkend voor autolak is dat deze verf bijzonder goed UV-licht bestendig is en verkleuring en verwering weerstaat en dus uiterst geschikt voor toepassingen buiten. Veel auto-kleuren zijn standaard verkrijgbaar in een spuitbus of lakstift.
Mocht een standaardkleur toch niet voldoen, ook dan kunt u bij ons terecht. Wij leveren wijwel alle kleuren kunnen we op maat leveren. Autolak op maat wordt standaard geleverd in een blik maar kunnen we ook in een spuitbus persen voor meer gebruiksgemak.

Elke kleur lak in een spuitbus

Industrielak / autolak kunnen we voor u persen in een spuitbus. Industrielak is verkrijgbaar vanaf 0,5 ltr in zowel hoogglans als zijdeglans uni kleuren en is zeer sterk en duurzaam maar in verhouding tot autolak ook nog voordelig.
Veelal maken we hierin RAL kleuren of bv sikkens/ sigma kleuren. Vraag het na via email, zie Autolak kunt u op de site op kleur bestellen en direct in een spuitbus bestellen/ laten persen.

Ral kleuren

De meeste ral kleuren zijn verkrijgbaar en spuitbus en vele ook in lakstift. Ralkleuren in zijdeglans kunnen ook verkregen worden als we ze voor u maken uit industrielak.

Speciale effecten

Flip flop, fluor, hamerslag, glow in the dark. Het is allemaal verkrijgbaar in een spuitbus. Leuke effecten voor een bijzonder resultaat!

Kleur vinden

Er staat op de site een overzicht vanwaar u de autolakkleur globaal kunt vinden. Mocht u het niet kunnen vinden of het is een overgespoten of zeer oude auto dan hebben we duizenden kleurstalen in de winkel beschikbaar om de juiste kleur op staal te kunnen traceren.