0
Totaal bedrag € 0.00
  • Uw winkelwagen is leeg.
Verder Winkelen
+31 40 2468417

Welkom bij kleurmijninterieur

,

de gróótste woonbeleving in behang & raamdecoratie

Op zoek naar behang of bijzondere wandbekleding ?

Kleur mijn interieur heeft een gigantische keuze en al 75 jaar ervaring op het gebied van behang en wandbekleding. Voor elke ruimte, persoon en budget is er een passend behang te vinden. Voor een barokke stijlkamer, een landelijke keuken, een leuke kinderkamer, een romantische slaapkamer, een ludiek toilet, een stijlvolle badkamer of een exclusieve wand in de woonkamer.

Behang is tegenwoordig makkelijk aan te brengen omdat het doorgaans voorzien is van een vliesrug en daardoor een maatvast product is. Niet meer inweken en geen behangtafel nodig. Behangen als een pro, bekijk de instructie video's

Bijzondere wandbekleding

Behang is bijzonder trendy en veelzijdig. En er worden nog constant nieuwe technieken bedacht. Zo is er behang met bv velours, glasparels, mica steentjes, crusheffect of zacht akoestisch 3d effect. Er zijn ook vele natuurlijke handgemaakte wandbekledingssoorten gemaakt van oa. kurk, riet, bamboo, hyacinth- en banaanblad. Uniek in uitstraling.

Voor behang dat perfect wasbaar en kras- en stootvast moet zijn is er speciaal projectbehang dat bovendien aan strenge brandnormen voldoet. Dit is tevens geschikt voor badkamer en keuken. Inmiddels keuze uit honderden dessins alsmede fotobehang met afbeelding naar wens.

Design behang

Ook steeds meer vooraanstaande ontwerpers bedenken bijzondere collecties. Bekende Nederlanders met eigen collecties zijn Marcel Wanders, Edward van Vliet, Piet Hein Eek, Piet Boon en internationaal kennen we bv Ulf Moritz, Carl Robinson en Christiaan Fischbacher.

Bezoek onze inspiratieshowroom

In onze showroom vindt u naast de 1500 voorraad dessins ook honderden behangboeken in alle stijlen. Er zijn vele presentatiekamers met kamerhoge wanden waar u behang in combinatie met gordijnen kunt bekijken om tot ideeŽn te komen. Deze presentatie maakt onze showroom uniek in heel Europa.

Laat u gratis adviseren door onze stylistes

Onze interieuradviseuses kunnen u helpen met het vinden van de meest behang maar ook bijpassende gordijnen en vloeren voor uw kamers. Waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen op het gebied van smaak en budget, de overige elementen in een ruimte. We zullen het ook niet nalaten creatieve suggesties aan te geven.

top