0
Totaal bedrag € 0.00
  • Uw winkelwagen is leeg.
Verder Winkelen
+31 40 2468417

Behang Barok

Behang Barok

Behang Barok

Veel barok behang van diverse behang merken.

De barok is een Europese stijlperiode, zich uitstrekt van de 17e eeuw tot in de eerste helft van de 18e eeuw, die zijn oorsprong had in ItaliŽ en onder andere tot uiting kwam in de (interieur-)architectuur waaronder behang en wandbekleding.

De typische barokke behang dessins worden gekenmerkt door veelvuldig gebruik van ovalen, rijk en weelderig materiaalgebruik, tweezijdige symmetrie, ingewikkelde patronen, veelvuldig gebruik van versieringen en het gebruik van diagonalen. Damast en ornamenten zijn ook veel voorkomend alsmede een zijdelook.klassiek behang

Behang Barok

Veel barok behang van diverse behang merken.

De barok is een Europese stijlperiode, zich uitstrekt van de 17e eeuw tot in de eerste helft van de 18e eeuw, die zijn oorsprong had in ItaliŽ en onder andere tot uiting kwam in de (interieur-)architectuur waaronder behang en wandbekleding.

De typische barokke behang dessins worden gekenmerkt door veelvuldig gebruik van ovalen, rijk en weelderig materiaalgebruik, tweezijdige symmetrie, ingewikkelde patronen, veelvuldig gebruik van versieringen en het gebruik van diagonalen. Damast en ornamenten zijn ook veel voorkomend alsmede een zijdelook.

Kleur Mijn Interieur

Kleurmijninterieur is specialist in wand- en raamdecoratie. Opgericht in 1947 en online al sinds 1999. Onze collectie bestaat voornamelijk uit behang & fotobehang, gordijnen & zonwering, plakfolie & statische raamfolie, maar ook karpetten & vloerbedekkingen, sierprofielen en verf.
Bij ons vindt u heel divers assortiment, een zeer groot aanbod van de mooiste producten van midden tot het hogere segment. Een ruime keuze voor diegene die wel eens wat anders willen.

Kunt u wel wat hulp gebruiken om tot de juiste keuze te komen ? Onze stylisten helpen u graag met kleur- en interieur advies. Dat kan vrijblijvend in onze showroom maar ook bij u thuis of bedrijfslocatie in omgeving Eindhoven. Zowel voor particulieren als interieurprojecten voor bedrijven.

Producten op bestelling / Maatwerk producten

Kleurmijninterieur levert hoofdzakelijk producten op bestelling / maatwerk producten, herkenbaar aan het oranje vinkje. Daardoor is ons aanbod ook zo groot en de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. De meeste producten worden doorgaans per bestelling geproduceerd danwel samengesteld. Of het nu gaat om behang, fotobehang, gordijnstof, plak of raamfolie, etc.
Een uitzondering daarop is onze showroom voorraad, herkenbaar aan het groene vinkje vermeld bij het product.

Gratis knipstaal

Omdat wij hoofdzakelijk maatwerk / op bestelling leveren maar u wellicht het product vooraf zou willen zien, voelen of anderzins beoordelen bieden wij de mogelijkheid om een gratis knipstaal te bestellen. Doorgaans staat onder het gewenste product een optie gratis knipstaal bestellen. Mocht deze er niet zijn dan is het altijd nog mogelijk om eerst te informeren of er toch een gratis knipstaal beschikbaar is. Indien dit niet het geval is informeer dan of het product als staal in onze showroom aanwezig is.
Voor een gratis knipstaal vragen wij een kleine vergoeding maar die krijgt u automatisch retour bij aankoop van het overeenkomstige product.

Heeft u vragen over onze producten ?

Neem dan contact met ons op. Dit kan per e-mail klantenservice@kleurmijninterieur.nl,
maar ook telefonisch, of breng een bezoek aan onze grote showroom in Eindhoven, zie openingstijden.

kleurmijninterieur.nl - de grůůtste woonbeleving behang en raamdecoratie.