0
Totaal bedrag € 0.00
  • Uw winkelwagen is leeg.
Verder Winkelen

Welkom bij kleurmijninterieur

,

de gróótste woonbeleving in behang & raamdecoratie

Grote keuze in fotobehang

Kleur mijn interieur heeft een gigantische keuze en heeft al 75 jaar ervaring op het gebied van behang en wandbekleding. Fotobehang is er in vele stijlen en thema`s. Abstracte en grafische afbeeldingen, veel schilderijen, maar je waant je ook met een fotowand ook zo aan het strand, in een oud fabriekspand, in de ruimte of bovenop een berg. CreŽer je eigen illusie met bv een raam met uitzicht over zee of over een bos.

Fotobehang brengt een nieuwe wereld heel dicht bij!

Fotobehang op maat gemaakt

Wij maken het fotobehang geheel naar wens van uw eigen foto of kies gratis uit de beeldbank. We maken het op maat, bewerken het, retoucheren het en passen kleur, details etc aan. Kies uit glad behang of met structuur, ultra mat, wasbaar of zelfklevend. Voor behang dat perfect wasbaar en kras- en stootvast moet zijn is er speciaal project fotobehang dat bovendien aan strenge brandnormen voldoet.

Gratis beeldbank met miljoenen beelden

Kies gratis een foto of illustratie uit de beeldbank of uit de museumcollectie die vervolgens naar wens wordt gemaakt. Zoals een industrieel pand, een bijzonder dier, een exotische plant, een mooi uitzicht of een bijzonder schilderij; het kan allemaal!

Fotobehang op maat gemaakt is heel mkkelijk aan te brengen omdat het voorzien is van een vliesrug en daardoor een maatvast product is. Niet meer inweken en geen behangtafel nodig. Behangen als een pro, bekijk de instructie video's

Bezoek onze inspiratieshowroom

In onze showroom vindt u naast de 150 voorraad fotobehangen ook tientallen behangboeken in alle stijlen. Er zijn vele presentatiekamers met kamerhoge wanden waar u het fotobehang en gordijnen gecombineerd kunt zien om tot ideeŽn te komen. Deze presentatie maakt showroom uniek in heel Europa.

Laat u gratis adviseren door onze stylistes

Onze interieuradviseuses kunnen u helpen met het vinden van het juiste fotobehang maar ook bijpassende kleuren en gordijnen voor de hele kamer. Waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen op het gebied van smaak en budget, de overige elementen in een ruimte. We zullen het ook niet nalaten creatieve suggesties aan te geven.

Kom vrijblijvend voor advies naar onze showroom of bel/ mail vooraf voor een afspraak.

top