0
Totaal bedrag € 0.00
  • Uw winkelwagen is leeg.
Verder Winkelen
+31 40 2468417

Esta home Sports League 185603

Naam
football black
collectie
nr 185603 - Sports League
merk
kwaliteit
100% katoen
levertijd
Verzending
Levering
Uw voordeel


 Type
21538
Bovenstaand product is helaas niet meer leverbaar.

Mogelijke combinatie of alternatief
Goal Kinderkamer
Fotobehang
Goal
€ 29.95
€ 27.95

Sports League gordijnen

De behangcollectie “Sports Legue” Van Esta Home straalt een sfeer van teamspirit, clubrooms en buitenlucht uit.

Traditionele sportthema’s met een exclusieve uitstraling, zoals polo en golf, worden geraffineerd gecombineerd met strepen en ruiten. Silhouetten van voetballers en golfers maar ook beelden van klassieke sportauto’s en motoren ontbreken niet. “Sports League” is een authentieke behangcollectie en biedt de perfecte inrichting voor elke sportliefhebber.

Het behang en de bijpassende stoffen zijn er in diverse kleurgroepen:

Bekijk de gehele collectie Sports League gordijnen.

Kleur Mijn Interieur

Kleurmijninterieur is specialist in wand- en raamdecoratie. Opgericht in 1947 en online al sinds 1999. Onze collectie bestaat voornamelijk uit behang & fotobehang, gordijnen & zonwering, plakfolie & statische raamfolie, maar ook karpetten & vloerbedekkingen, sierprofielen en verf.
Bij ons vindt u heel divers assortiment, een zeer groot aanbod van de mooiste producten van midden tot het hogere segment. Een ruime keuze voor diegene die wel eens wat anders willen.

Kunt u wel wat hulp gebruiken om tot de juiste keuze te komen ? Onze stylisten helpen u graag met kleur- en interieur advies. Dat kan vrijblijvend in onze showroom maar ook bij u thuis of bedrijfslocatie in omgeving Eindhoven. Zowel voor particulieren als interieurprojecten voor bedrijven.

Producten op bestelling / Maatwerk producten

Kleurmijninterieur levert hoofdzakelijk producten op bestelling / maatwerk producten, herkenbaar aan het oranje vinkje. Daardoor is ons aanbod ook zo groot en de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. De meeste producten worden doorgaans per bestelling geproduceerd danwel samengesteld. Of het nu gaat om behang, fotobehang, gordijnstof, plak of raamfolie, etc.
Een uitzondering daarop is onze showroom voorraad, herkenbaar aan het groene vinkje vermeld bij het product.

Gratis knipstaal

Omdat wij hoofdzakelijk maatwerk / op bestelling leveren maar u wellicht het product vooraf zou willen zien, voelen of anderzins beoordelen bieden wij de mogelijkheid om een gratis knipstaal te bestellen. Doorgaans staat onder het gewenste product een optie gratis knipstaal bestellen. Mocht deze er niet zijn dan is het altijd nog mogelijk om eerst te informeren of er toch een gratis knipstaal beschikbaar is. Indien dit niet het geval is informeer dan of het product als staal in onze showroom aanwezig is, wij zijn alle dagen bereikbaar.
Voor een gratis knipstaal vragen wij een kleine vergoeding maar die krijgt u automatisch retour bij aankoop van het overeenkomstige product.

Heeft u vragen over onze producten ?

Neem dan contact met ons op. Dit kan per e-mail klantenservice@kleurmijninterieur.nl,
maar ook telefonisch, of breng een bezoek aan onze grote showroom in Eindhoven, zie openingstijden.

kleurmijninterieur.nl - de gróótste woonbeleving behang en raamdecoratie.