0
Totaal bedrag € 0.00
  • Uw winkelwagen is leeg.
Verder Winkelen
+31 40 2468417

Plakfolie, dekkend, uni, statische raamfolie ...

Volop keuze diverse folies

Zelfklevende folie is geschikt voor elke gladde en niet vette ondergrond. Deze plakfolie kan bv toegepast worden op deuren, kasten, balies, keukenkastjes, etc. Verkrijgbaar in veel uni kleuren maar ook in vele dessins zoals hout, marmer, steen en allerlei andere motieven. Met plakfolie creëert u voordelig en snel een geheel nieuwe look!

Plakfolie uit 1 stuk geleverd, per strekkende meter

Bij kleurmijninterieur besteld u de meeste kleeffolies in de gewenste lengte. We snijden het speciaal voor u op gewenste lengte, de plakfolie wordt dan aan 1 stuk aan u geleverd. De maximale lengtes kunnen, afhankelijk van het merk, tot 40 mtr aan 1 stuk zijn. Lange of volle rollen folie bieden we bovendien aan voor aantrekkelijke prijzen.

In breedte variëren de foliematen van 45, 61, 90 tot 122 cm.
We bieden folie aan van merken zoals dc fix, patifix, gekkofix en lineafix.

Raamfolie, zelfklevende en statische folie

Raamfolie is zowel in zelfklevende als in statische kwaliteiten verkrijgbaar. Van eenvoudig gematteerd of gestraald glas tot glas in lood motieven. Statische raamfolie kleeft zonder lijm en is herstelbaar, verplaatsbaar en zonder resten verwijderbaar. Tevens is er een uiterst makkelijk aan te brengen professionele plakfolie die een gestraald glas effect geeft. Daarnaast zijn er voor bescherming tegen inkijk en straling ook zonwerende folies.

Bijzondere plakfolies

Bijzonder zijn bv de velourse folie met een zachte toplaag, traanplaat met echt relief, spiegelfolie voor een diepte-effect, carbon folie, kaftfolie om bv je boeken te beschermen. Gebruiksfolies zoals whiteboard- en schoolbord folie en magneetfolie. Bekijk ons aanbod speciale folies.

Bezoek onze inspiratieshowroom

In onze showroom in Eindhoven vindt u een grote voorraad plakfolies. Alleen de uni folie's van 61 en 122 cm breed worden op bestelling geleverd. In de showroom kunt u de metrage producten vanaf een halve meter laten snijden en direct meenemen.

Merken

Klik hier om de collecties te bekijken van alle folie merken.

Plakfolie - Benif
Benif
Plakfolie - Bodaq
Bodaq
Plakfolie - DC-Fix
DC-Fix
Plakfolie - Gekkofix
Gekkofix
Plakfolie - Kitsch Kitchen
Kitsch Kitchen
Plakfolie - Lineafix
Lineafix
Plakfolie - Macal
Macal
Plakfolie - Multifix
Multifix
Plakfolie - Patifix
Patifix
Plakfolie - Redor-fix
Redor-fix
Plakfolie - Reflectiv
Reflectiv