• Showroom

Showroom

Kleurmijninterieur heeft een gigantische keuze en al 75 jaar ervaring op het gebied van behang en wandbekleding. Voor elke ruimte, persoon en budget is er passend behang.

Welkom bij kleurmijninterieur, een unieke behang- en raamdecoratie winkel.
In een enorme showroom van presenteren we u het nieuwste behang, gordijnen en binnenzonwering. Bijzonder zijn de vele toonkamertjes waarin u inspiratie kunt opdoen in diverse stijlen behang en raamdecoratie.

 

Ons assortiment bevat ongeveer 25.000 dessins behang en 5000 verschillende dessins gordijnstoffen. We bieden een brede keuze voor elk budget van het midden tot hogere segment en alles op maat geleverd. De collectie bestaan o.a. uit diverse wandbekleding als & fotobehang, zonwering & gordijnstoffen, meubelstoffen, profielen & ornamenten, verf, raam & plakfolies, karpetten & vloeren van vele merken.

 

Kom naar onze showroom en laat u gratis adviseren door een van de stylisten in onze showroom door interieurstylisten met passie voor het vak. Of maak een afspraak voor een advies bij u thuis alwaar we nog beter rekening kunnen houden met alle omstandigheden aldaar.

 

Kom bijvoorbeeld de veelzijdigheid bewonderen van behang !
Op onze afdeling Stijlvol-behang vindt u de meest bijzondere wandbekledingsoorten gepresenteerd op grote wanden.